UUTUUS! Einfach D-A-C-H erleben -materiaalipaketti nyt tilattavissa!

Paketin teemoina mm. maantuntemus, nähtävyydet, ruoka, musiikki, urheilu, juhlat,…

Jäsenhinta: 60e

Tilauslomake

Esittelyvideo

Olisipa kiva piristää tuntia jollakin tapaa nopeasti! Nyt tarvitsisin jotakin autenttista, jonka voin upottaa nopeasti oppimisalustalle! Haluaisin oppilaiden tietävän enemmän tästä maasta ja kulttuurista, kuin mitä kirja tarjoaa!

Tässä sinulle vastaus: uusi Suomen Saksanopettajat ry:n Einfach D-A-C-H erleben materiaalipaketti, joka kootaan Google Sites – sivustoksi. Paketti sisältää runsaasti videolinkkejä Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä joko tehtävien kera tai vain katsottavaksi sekä linkkejä lauluihin, tehtäväsivustoihin tai nähtävyyksien esittelykierroksille, joita voi katsoa vaikka VR-laseilla, jos sellaiset koulusta löytyvät. Tehtävät, linkit ja ohjeet on pyritty selostamaan niin selkeästi, että opettaja tietää heti, mitä tehdä, kun haluaa käyttää paketista ottamaansa tehtävää. Linkit on pyritty valitsemaan siten, että ne tulevat luotettavista lähteistä ja pysyisivät pitkään toiminnassa, ja tehtävien käyttöönotto ohjeistetaan seikkaperäisesti.

Pakettia varten opettaja tarvitsee Google-käyttäjätunnuksen.

Landeskunde_Site

Permanent link to this article: https://www.suomensaksanopettajat.fi/uutuus-einfach-d-a-c-h-erleben-materiaalipaketti-nyt-tilattavissa/