Oletko jäsen, mutta et saa yhdistyksen uutiskirjeet?

Joidenkin kuntien ja kaupunkien käyttämät sähköpostijärjestelmät katkaisevat uutiskirjeiden tulon ilmoittamatta siitä mitään käyttäjille. Vaikuttaa siltä, että myös gmaililla saattaa olla samaa ongelmaa.

Viestien vastaanottamisen voi kuitenkin yksittäisten jäsenten kohdalla aktivoida uudestaan. Joillakin saattaa auttaa jo se, että käy itse kirjautumassa SUKOLin jäsensivuille. Toinen vaihtoehto on lähettää viestiä SUKOLin jäsensihteerille (tiina.eraheimo [at] sukol.fi), niin uudelleenaktivoidaan tilin. Tämä auttaa ainakin joksikin aikaa, mutta perusongelmaa se ei poista eli sitä, että vastaanottajan järjestelmä saattaa katkaista vastaanottamisen taas myöhemmin.

Kaikkien kannattaa joka tapauksessa käydä roskapostin asetuksissa merkitsemässä hyväksytyksi lähettäjäksi osoite, josta massaviestit lähtevät: flomembers@floapps.com.

Jos et ole vielä aktivoinut uutta SUKOL jäsentiliäsi, tee se nyt.

Jäsenille on lähetetty aktivointilinkit sähköpostitse 14.11.2023. Mikäli et jostain syystä saanut aktivointilinkkiä, voit silti aktivoida tilisi osoitteessa: 

https://fork.flomembers.com/suomen-kieltenopettajien-liitto/

Saman osoitteen kautta voit jatkossa kirjautua jäsenrekisteriin esimerkiksi muuttamaan omia tietojasi. Kirjaudu sähköpostiosoitteella, jonka olet ilmoittanut SUKOLin jäsenrekisteriin. Jos et tiedä salasanaasi, klikkaa ”Salasana hukassa?”. Salasanan palauttaminen toimii, kunhan vain sähköpostiosoite on tiedossa jäsenrekisterissä.

Aktivointilinkit on lähetetty edellisen kerran jo keväällä, mutta jäsensivu-uudistuksen takia on entistä tärkeämpää, että käyt aktivoimassa tilisi. Verkkosivuja ja jäsensivuja uudistetaan parhaillaan, ja uudet sivut avataan viimeistään tammikuussa. 

Permanent link to this article: https://www.suomensaksanopettajat.fi/oletko-jasen-mutta-et-saa-yhdistyksen-uutiskirjeet/