Materiaalipaketti 2016-2017

Tilauksen voi tehdä tilauslomakkeella.

materiaalipaketti_mainos-page-001

Materiaalipaketti 2016-2017 sisältää monenlaisia aktiviteetteja niin alkeissaksan lukijoille kuin edistyneemmillekin opiskelijoille. Tämän kertainen materiaalipaketti on hieman erilainen: useissa kouluissa otetaan syksyllä käyttöön uudet oppikirjat, joten oppikirjakohtaisia tehtäviä on tällä kertaa vain yksi. Sen sijaan olemme panostaneet digitaaliseen opettamiseen, oppimiseen ja oppimisen iloon. Löydät materiaalista ohjeita mm. Kahoot- ja Quizizz-tehtävien tekemiseen, erilaisten iPad-sovellusten hyödyntämiseen, Landeskundeen liittyviä tehtäviä, TALK-harjoituksia, linkkejä   erilaisiin sivustoihin ja tehtäviin ja myös saksan markkinointiin soveltuvaa materiaalia. Hot Potatoes-kansiossa on tehtäviä, joita voit siirtää sille oppimisalustalle, jota käytät opetuksessasi. Uskomme, että tästä monipuolisesta materiaalista on iloa ja hyötyä saksan opetuksessasi.

HUOM! Tämän lukuvuoden materiaalipaketin ostajille pääsy kulttuurikurssin materiaalipankkiin (ilmestyy tammi-helmikuun vaihteessa) on ilmainen!

Materiaalin ovat taas tuottaneet aktiiviset saksanopettajat – iso kiitos heille! Vinkkejä seuraavaan materiaalipakettiin voit lähettää osoitteeseen info@suomensaksanopettajat.fi. Ja kun lukuvuoden aikana teet itse toimivia tehtäviä ja aktiviteetteja saksan oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa, laita tehtävät talteen ja laita jakoon yhdistyksen kautta. Materiaaleista maksetaan aina pieni korvaus.

Permanent link to this article: https://www.suomensaksanopettajat.fi/materiaalipaketti-2016-2017-nyt-saatavilla/