Print this Page

Tilauslomake

Nimi - pakollinen:

Sähköpostiosoite - pakollinen:

Verkkolaskutusosoite (OVT-tunnus, operaattoritunnus & osoite):

Toimitusosoite (HUOM.: prelit toimitetaan vain sähköpostitse):

Laskujen toimitusvaihtoehdot ovat verkkolasku tai sähköpostilasku.

Tilaan seuraavat tuotteet:

30 Jahre Mauerfall – Syksyn uutuus: Mauerpaket

ilmestynyt 8/2019
Paketti sisältää pienoiselokuvan ”Drübenland” 42film Produktion 2019 (https://www.imdb.com/title/tt9230734/ pituus n. 15 min. / engl. tekstitys tai ilman) sanastoineen ja käsittelyvihjeineen, Power point -esityksen saksaksi faktoista sekä sanastolla että ilman sanastoa (edistynyt lukiotaso), teemaa elävöittäviä dialogeja ja aiheeseen sopivia linkkivinkkejä, sarjakuvan ”Mit der Seilbahn über die Mauer” (Susanne Buddenberg ja Thomas Henseler) ja siihen laaditun sanaston sekä tehtäviä. Paketissa on vielä 25 kuvaa East Side Gallerystä käsittelyvihjeineen sekä pieni kuvakansio Berliiniin liittyvistä tunnetuista asioista.
Paketti on käyttökelpoinen tulevinakin vuosina, vaikka valmistuikin tälle juhlavuodelle!

Kielioppipaketti "100x Grammatik"

ilmestynyt 10/2018
Kaipaatko valmiita tai muunneltavia tehtäviä, jotka soveltuvat lisäharjoitteluun tai testitilanteisiin? Kielioppipaketti sisältää 100 tehtävää kieliopin eri alueilta. Tehtävät ovat joko ennen julkaisemattomia tai parhaita paloja menneistä materiaalipaketeista koottuna kätevästi sähköiseen muotoon. Mukana on kaikkien tasojen harjoituksia. Materiaalit toimitetaan sähköpostiin. Lisenssi on henkilökohtainen > yksi käyttäjä / tilaus.

Varhentamispaketti

ilmestynyt 10/2018
Vinkkejä ja ideoita varhennettuun kieltenopetukseen.
Materiaalipaketti sisältää tuntisuunnitelmia ja runsaasti leikkejä ja ideoita varhennetun kielenopetuksen tarpeisiin. Materiaalissa kuvattuja harjoituksia voi käyttää soveltaen myös muilla kielten tunneilla.
Alustana käytetään suljettu Google -sivusto. Käyttö vaatii gmail-osoitetta. Kannattaa siis tehdä tilaus gmail-osoitteelta tai laita gmail-osoitesi lisätietojakenttään tämän sivun alareunassa. Lisenssi on henkilökohtainen > yksi käyttäjä / tilaus.

Preliminäärikokeet sekä pitkälle että lyhyelle saksalle

Preliminäärikokeet ovat word-tiedostona vastausvaihtoehtoineen sekä abitti-muodossa (suomeksi & på svenska). Kokeen kokonaispistemäärä on 209 pistettä ja opettaja voi miettiä, pidetäänkö koe viisi- tai kuusituntisena. Koe sisältää videon, tekstinymmärtämiset, rakenteen, sanaston ja aineet. Koe ei sisällä kuuntelua. Yhdistys suosittelee, että kuuntelukoe pidetään erillisenä kokeena jollakin vanhalla 90 pisteen kuuntelulla, jotta oppilas saa kokonaispisteiksi 299p.
Huom: jatkossa prelit voi koota Examinasta helposti itse, joten yhdistys ei niitä enää laadi. (23.8.2019)
Kevät/Vår 2019


Syksy/Höst 2017:


6. luokan valtakunnallinen koe

Huom.: Koe ei enää tehdä joka vuosi alhaisen kysynnän vuoksi.
Kokeet toimitetaan sähköpostitse.

Valtakunnalliset kokeet sisältävät opettajan ja oppilaan versiot kokeesta sekä kuuntelu mp3-muodossa.

Materiaalipaketit sähköisenäMateriaalipaketti sisältää toiminnallisia aktiviteetteja varsinkin ala- kouluun sekä monipuolisia rakennetehtäviä, suullisia harjoituksia ja kirjoitustehtäviä. Lisäksi on aihepiirisanastoja ja Landeskundea varten valokuvia Berliinistä. Paketti sopii kaikille asteille ja kaikille tasoille. Kaikki materiaalit ovat opettajien oppilailleen ja opiskelijoilleen tekemiä.

Oheistuotteet
Suomen Saksanopettajat ry:n pallot, halkaisija 7 cm: LOPPUUNMYYTY

HUOM! Kaikki oheistuotteet voi myös hakea Helsingin saksalaisesta kirjastosta ja sillä lailla välttää toimituskulut. > kommentti lisätietoja-kenttään.

Lisätietoja:


 

Permanent link to this article: http://www.suomensaksanopettajat.fi/tilauslomake/