Print this Page

Tilauslomake

Nimi - pakollinen:

Sähköpostiosoite - pakollinen:

Verkkolaskutusosoite (OVT-tunnus, operaattoritunnus & osoite):

Toimitusosoite (HUOM.: prelit toimitetaan vain sähköpostitse):

Laskujen toimitusvaihtoehdot ovat verkkolasku tai sähköpostilasku.

Tilaan seuraavat tuotteet:

Kielioppipaketti "100x Grammatik"

ilmestynyt 10/2018
Kaipaatko valmiita tai muunneltavia tehtäviä, jotka soveltuvat lisäharjoitteluun tai testitilanteisiin? Kielioppipaketti sisältää 100 tehtävää kieliopin eri alueilta. Tehtävät ovat joko ennen julkaisemattomia tai parhaita paloja menneistä materiaalipaketeista koottuna kätevästi sähköiseen muotoon. Mukana on kaikkien tasojen harjoituksia. Materiaalit toimitetaan sähköpostiin. Lisenssi on henkilökohtainen > yksi käyttäjä / tilaus.

Varhentamispaketti

ilmestynyt 10/2018
Vinkkejä ja ideoita varhennettuun kieltenopetukseen.
Materiaalipaketti sisältää tuntisuunnitelmia ja runsaasti leikkejä ja ideoita varhennetun kielenopetuksen tarpeisiin. Materiaalissa kuvattuja harjoituksia voi käyttää soveltaen myös muilla kielten tunneilla.
Alustana käytetään suljettu Google -sivusto. Käyttö vaatii gmail-osoitetta. Kannattaa siis tehdä tilaus gmail-osoitteelta tai laita gmail-osoitesi lisätietojakenttään tämän sivun alareunassa. Lisenssi on henkilökohtainen > yksi käyttäjä / tilaus.

Preliminäärikokeet sekä pitkään että lyhyeen saksaan

ilmestynyt syksyllä 2017
Preliminäärikokeet sekä pitkään että lyhyeen saksaan: uudet videot, tekstit, rakenteet ja kirjoitelmien aiheet. (Koe ei sisällä kuuntelua.) Preliminäärikokeet ovat ohessa word-tiedostona vastausvaihtoehtoineen sekä abitti-muodossa (suomeksi & på svenska). Lisäksi on ohjeet, miten koe liitetään abittiin.
Koe sisältää videon, tekstinymmärtämiset, rakenteen, sanaston ja aineet.


6. luokan valtakunnallinen koe

Vuoden tauon jälkeen yhdistys tekee tänä vuonna taas 6. luokan kokeen.
Kokeet toimitetaan sähköpostitse.


Valtakunnalliset kokeet sisältävät opettajan ja oppilaan versiot kokeesta sekä kuuntelu mp3-muodossa.

Materiaalipaketit sähköisenäMateriaalipaketin toimitustapa:

 Suomen Saksanopettajat ry:n muistitikku Sähköpostitse

Materiaalipaketti sisältää toiminnallisia aktiviteetteja varsinkin ala- kouluun sekä monipuolisia rakennetehtäviä, suullisia harjoituksia ja kirjoitustehtäviä. Lisäksi on aihepiirisanastoja ja Landeskundea varten valokuvia Berliinistä. Paketti sopii kaikille asteille ja kaikille tasoille. Kaikki materiaalit ovat opettajien oppilailleen ja opiskelijoilleen tekemiä.

Kulttuurikurssin materiaalipankki

Lukion uuden opetussuunnitelman mukainen materiaali SAA3-kurssiin. Pankin idea on tarjota saksanopettajille valikoima valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia, joista jokainen valitsee itselleen ja ryhmälleen sopivat teemat, muokkaa materiaalia halutessaan ja jakaa oppilailleen sähköisesti.
Alustana käytetään suljettu Google -sivusto. Käyttö vaatii gmail-osoitetta. Kannattaa siis tehdä tilaus gmail-osoitteelta tai laita gmail-osoitesi lisätietojakenttään tämän sivun alareunassa. (Lisenssi on henkilökohtainen > yksi käyttäjä / tilaus)

OheistuotteetSuomen Saksanopettajat ry:n pallot, halkaisija 7 cm: LOPPUUNMYYTY

HUOM! Kaikki oheistuotteet voi myös hakea Helsingin saksalaisesta kirjastosta ja sillä lailla välttää toimituskulut. > kommentti lisätietoja-kenttään.

Lisätietoja:


 

Permanent link to this article: http://www.suomensaksanopettajat.fi/tilauslomake/