Kesälukio lukioikäisille Berliinissä 6.–13.6.2016.

Kesälukioseura on aatteellinen, poliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka perustettiin vuonna 1965 tarjoamaan vaihtoehtoja perinteiselle kouluopetukselle. Vuosittain noin 20 kesälukiossa opiskellaan sekä teoreettisia aineita että taito- ja taideaineita. Opetusministeriön toimeksiannosta Kesälukioseura järjestää kesälukioita ja suomen kielen ja kulttuurin kursseja ulkosuomalaisille lapsille ja nuorille sekä RAY:n tukemana äidinkielen ja oman kulttuurin opetusta Suomessa asuvien pakolaisryhmien lapsille ja nuorille.

Saksan kesälukion ilmoittautuminen päättyy 31.3.!

Kesälukioseura järjestää Saksan kesälukion lukioikäisille nuorille Berliinissä 6.–13.6.2016.
 
Saksan kielen intensiiviopetuksessa kesälukiolaiset syventyvät saksan kielioppiin, sanastoharjoitteluun, suullisen kielitaidon hiomiseen sekä kulttuurituntemuksen lisäämiseen. Lisäksi kesälukiolaiset saavat tietoa jatko-opintomahdollisuuksista saksalaisella kielialueella korkeakouluvierailujen yhteydessä. Kesälukion aikana tutustutaan Berliiniin ja vieraillaan sen nähtävyyksissä.

Ryhmän mukana matkustaa suomalainen matkanjohtaja. Kesälukiossa opettaa lisäksi natiiviopettaja.
 
Saksanopettaja, kerro lukiolaisillesi tästä mahdollisuudesta. Liitteenä kesälukion esittely, josta voitte lukea tarkemmat ohjelmatiedot. Voit myös tilata lukiolaisillesi esitteitä osoitteesta: http://www.kesalukio.fi/esitetilaukset/
Ilmoittautuminen ja lisätietoja osoitteesta: www.kesalukio.fiIlmoittautuminen kesälukioon päättyy jo 31.3. Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella Kesälukioseuran toimistolta vielä ilmoittautumisajan jälkeen.

saksa_KL-page-001 saksa_KL-page-002

 

Permanent link to this article: https://www.suomensaksanopettajat.fi/kesalukio-lukioikaisille-berliinissa-6-13-6-2016/